Kommande event

Inner Potential and Insights

         Nyhetsbrev

 

 

                                       Meditation

 

 

Tidigare Liv meditation

29 april och 16 decDenna kväll är syftet att få uppleva ett tidigare liv som på nåt sätt kan berika ditt nuvarande. En gruppregression blir inte lika djup som en enskild session men kan ge ett smakprov på hur det kan vara att besöka ett tidigare liv och lärdomarna man kan lära från det.Vi sitter som vanligt i vägledd meditation som är lite längre än vanligt och jag lotsar dig till ett av dina tidigare liv. Vi aktiverar minnen på olika sätt, visuellt, hörsel, känslomässigt m.m. och jag kommer att guida dig med frågor. Allt som krävs av dig är att lita på det du får till dig.


Förkunskap: Suttit med i vägledda meditationer
Kostnad: 200 kr
Tid: 18.30-ca 20.00


Anmälan: etagmark@hotmail.com
Ta gärna med papper och penna om du vill anteckna efteråt.


Välkomna! 
Meditation och personlig/andlig utveckling
Att meditera är en av dom absolut effektivaste sätten att lugna sinnet och uppnå inre harmoni. Meditation hjälper oss hantera stress, känslor, och bli mer närvarande i livet, alltså får vi en bättre livskvalitet. Så när det stormar omkring oss kan vi stå stadigt kvar och inte förlora fotfästet.
Vi kommer också i kontakt med vår inre röst och närmare oss själva. Det finns en hel inre värld som bara väntar på att upptäckas.
Vi har ett ansvar för hur vi mår och tankens kraft är mäktig och nåt som vi kan lära oss att använda på ett läkande sätt.
Under 5 kvällar kommer jag hålla i vägledande meditationer och någon övning efteråt med start den 7 oktober och sedan varannan måndag.
Vårat fokus blir
Att få fart på din personliga och andliga utveckling.

Men också
stärka och få tillgång till mer energi,
att hitta din inneboende styrka
och få kontakt med dina känslor,

Pris per gång 230kr, eller paketpris 5 gånger `a 950kr
Anmälan genom att skicka namn och telefonnummer till etagmark@hotmail.com

          15 september seans hos               Saninningssökarna