Kommande event

         Nyhetsbrev

 

 

NU har den andra av mina böcker om Tina och hennes äventyr kommit ut! 

Följ henne när hon upptäcker att det finns mer i livet än hon någonsin trott! 

Den finns att beställa: https://www.vulkanmedia.se/en resa in i det okända. Finns också på adlibris och bokus.  


I andra boken om Tinas äventyr möter vi nya planeter och själar som på olika sätt behöver hjälp. Men det händer också mycket med Tina själv och hon får lära sig mer om sina energier och sig själv. Det är Tina, Maz och Kawski som ger sig ut tillsammans men själar som Tina levt med i tidigare liv börjar dyka upp och Tina förstår så småningom att det finns en mening med detta.

 

“-Ok Koul, vad händer? frågade jag.

-Jag vill bara meddela att ni som träffas nu har väldigt lika mönster. Alltså, du har lika energi mönster som dom andra, allihop, inte dom med varandra. Det är som om du får ihop alla på ett ställe och det gör mig fundersam,

-Hur menar du?

-Gör du detta medvetet?

-Vad menar du?

-I din energi finns det en slinga som går ut på flera kanaler och så här långt har Haigk, Alexandra och Domino svarat på dom.

-Så jag kallar på dom på något sätt?

-Ja.”

 

Minnena från tidigare liv öppnas upp och alla känslor från den tiden. Både Maz och Tina är mer än dom någonsin trott och har upplevt mycket tillsammans.

 

“Hej Maz, sa Ash och räckte fram sin hand.

-Hej svarade Maz och tog hans, jag kände att han var lite omtumlad.

-Jag tänker släppa Tinas tidigaste minnen till henne och det kan bli lite omskakande för er båda. Jag vet att minnena dyker upp när du behöver dom Illja sa han och tittade på mig.

-Illja upprepade Maz tyst.

-Ja Maz, Tina är Illja..”