Kommande event


Inner Potential and Insights

         Nyhetsbrev

 

 

NU har den första av mina böcker om Tina och hennes äventyr kommit ut! 

Följ henne när hon upptäcker att det finns mer i livet än hon någonsin trott! 

Den finns att beställa: https://www.vulkanmedia.se/ett-annorlunda-liv/  eller maila mig på etagmark@hotmail.com. Pris: 229 kr. 


“Vi tittade mot gräsplan som låg framför gungorna och kunde se en litet liten virvelvind vid grässtråna. Den blev långsamt större och större. Vi satt som förstenade och bara stirrade. Jag kunde tänka mig att en tornado börjar så här men den kommer från himlen inte från marken. Vi satt alldeles stilla och såg hur den blev större och större. Konstigt nog så påverkades ingenting runt om den. Man kan ju tycka att saker skulle fara och flyga runt men istället var allt väldigt stilla runt virveln.  Till slut slutade den bli större men den fortsatte snurra. Anna gnugga sig i ögonen som om hon trodde att det var fel på dom, men vi såg ju alla samma sak. 

-Kom vi går närmare sa Cilla som nästan verkade hypnotiserad av virveln.  

Vi närmade oss försiktigt och kunde känna en svag vind när vi var alldeles nära. Det var som att se vatten i en ström med solen som speglade sig i det och skapade miljoner små diamanter. 

-Vad sjutton är det här? Ni ser samma som mig, eller hur? Anna lät stressad och lite rädd.  

Jag kände mig precis som Cilla helt hypnotiserad av rörelserna som virveln skapade, jag sträckte ut handen för att röra den men Ella slog bort min hand. 

-VAD GÖR DU? ÄR DU INTE KLOK? ” 

Att tillsammans med sina vänner ta sig in i denna portal blir den första upplevelsen av att det finns mycket mer i livet än dom trott. Det är hotet mot Jorden och risken att stora delar av universum ska bli förstört som aktiverar Tinas och hennes vänners förmågor då vännerna tillhör det galaktiska rådet och Tina det Universella.  

Detta är början på en resa som leder dom till nya äventyr och upptäckter. Under sin träning träffar Tina Maz. Han har en otrolig dragningskraft på henne och han blir en stor pusselbit i hennes nya liv och deras kärlekssaga spänner över flera liv än dom kan föreställa sig. 

Detta är första boken av tre om deras liv tillsammans i olika liv och dimensioner.