Meditation


Inner Potential and Insights


Med start måndagen den 7 september och 6 ggr framåt varannan vecka kommer jag att ha en liten grupp som kommer att få jobba med sina energier.

Syftet är att lära känna sin egen energi och därmed kunna urskilja sin från andras. Beroende på var man är i sin utveckling kan det också handla om att förstå och hitta rätt energifrekvens för att förstå var man får sin information ifrån, psykiskt eller andevärlden, där det finns flera olika frekvenser att få information ifrån.

Detta kommer att vara en sluten grupp då vi energimässigt påverkar varandra mer än vi tror och vi kan också på detta sätt med hjälp av gruppens energier lära och utvecklas mer.

Vi kommer varje gång börja med en vägledd meditation och därefter göra olika övningar. Jag kommer lägga mycket vikt på att vi också delar med oss av våra upplevelser eftersom vi alla är olika och uppfattar saker beroende på våran egen energifrekvens och utbyte av upplevelser är lärorikt.

 

6ggr till kostnaden av 2100kr.

 

Om du är intresserad så skicka ett mail till etagmark@hotmail.com och berätta lite om dig själv.

 

Meditation

 

Att meditera är en av dom absolut effektivaste sätten att lugna sinnet och uppnå  inre harmoni. Meditation hjälper oss hantera stress, känslor, och bli mer närvarande i livet, alltså får vi en bättre livskvalitet. Så när det stormar omkring oss kan vi stå stadigt kvar och inte förlora fotfästet.

 

Vi kommer också i kontakt med vår inre röst och närmare oss själva. Det finns en hel inre värld som bara väntar på att upptäckas.

 

Vi har ett ansvar för hur vi mår och tankens kraft är mäktig och nåt som vi kan lära oss att använda på ett läkande sätt.

 

         Vårat fokus blir att

 

  • stärka och få tillgång till mer energi,
  • att hitta din inneboende styrka
  • och få kontakt med dina känslor,
  • att ha stöd i din personliga och andliga utveckling.

Jag kan också efter överenskommelse hålla meditation hos er men då ska det vara minst 6 deltagare.