Mitt skrivande

Mitt skrivande 

 

Jag hade inte en tanke på att jag skulle börja skriva. Däremot fick jag en hel del klienter med skrivande som ett av deras fokus. Jag känner mina guider väl och kände att det var något på gång men fortfarande hade jag ingen tanke på att skriva själv. Sedan fick jag lust att börja skapa och började skriva men la ner det rätt snart, jag kände att det inte var för mig. Jag kan tänka mig mina guiders munterhet över att jag inte visste vart jag var på väg.  

Så en dag kände jag som en impuls att skriva men jag visste inte om vad så jag började skriva om en tjej som upplevde saker som jag själv upplevt. Jag skrev i ungefär 10 minuter och lämnade sedan texten. Det var då typ fem meningar. Sedan släppte jag det men fick under dom kommande dagarna bilder och känslor runt det jag skrivit så jag satte mig där igen, framför datorn. Då kände jag energier runt mig och såg som en film inne i mitt huvud där jag satt mitt i händelserna centrum. Det var så spännande för jag visste inte vad detta skulle leda. Jag släppte kontrollen och skrivandet satte fart. Varje gång jag satte mig för att skriva hade jag ingen aning om vad som skulle hända. Tro mig jag försökte i början att styra och få veta mer eller planerade vad som skulle hända med tjejen jag skrev om men varje gång jag satte mig för att skriva tappade jag det och fortsatte på en väg som jag inte själv skapat.  

Samarbetet med mina guider i skrivande blev också bättre och vi kom in i ett fantastiskt flöde! I mina tre första böcker har jag haft tre guider runt mig och skillnaden i vem som är närmaste visade sig i sättet att använda orden men en av dom hade svårt att bokstavera orden, bokstäverna hamnade på fel ställen. Det tog ett tag men sedan var vi samspelta och kunde skriva utan att jag var tvungen att stanna upp och rätta orden.  

I dagens läge har jag skrivit tre böcker om Illja tillsammans med dom och vi håller även på med en fjärde fantasy bok men den hör inte till samma serie även om dom finns i samma värld. Det var också fantastiskt att uppleva att vi började på en fjärde bok innan den tredje om Illja var klar och sedan förstå att det var för att dom går in i varandra!  

Som ni kan förstå så litar jag på mina guider till 100 % och har helt släppt kontrollen även om det är jag som fortfarande bestämmer vad jag vill göra.  

I och med att jag hela tiden utvecklas i mitt mediumskap så har det kommit in fler guider och andra har släppt mig. Numera skriver jag dikter, poesi m.m. och om ni känner mig så var det inte den vägen jag såg framför mig! Men det är spännande och jag är öppen för det som kommer och min utveckling när det gäller vibrationer och energier tillsammans med medvetande från andra dimensioner.  


Man kan beställa mina böcker genom att skriva till min meil eller gå in på adlibris eller bokus.


Ett annorlunda liv 309kr + frakt

En resa in i det okända 309 kr+frakt

Tidernas begynnelse 291kr +frakt