Om mig

OM MIG


Jag har så länge jag kan minnas saknat något i mitt liv. Detta gjorde mig till en sökare, en sökare som inte visste vad jag sökte.


Förut trodde jag att bara jag hade ett jobb, familj så räckte det, livet skulle kännas komplett, men känslan fanns kvar.

Alltså fortsatte jag attt söka och jobba hårdare, ställde högre och högre krav på mig själv.  Till slut hamnade jag i en utmattning.


Då vaknade min andlighet till liv, allt som jag omedvetet hållt tillbaka sköljde över mig som en jättevåg. Jag började se och känna saker som inte andra såg eller kände. Min första tanke var, hjärntumör!, men under min utredning så fick jag faktiskt hjärnan skannad, och till min stora förvåning var den normal.


Jag förstod då att detta är något som jag behöver undersöka och förstå. Under de kommande åren gick jag olika kurser och utbildningar parallelt med mitt "vanliga" arbete som förskollärare. Till slut hamnade jag i utmattning igen och insåg att jag behöver bygga upp mig på ett nytt sätt och då har andligheten tagit en mycket större plats i mitt liv.


Nu är min mission att hjälpa andra få en så bra resa här på jorden som möjligt går med hjälp av healing på olika sätt. Många av dom människor jag stöter på brottas med samma saker som jag gjort i mitt liv och med andligt stöd kan dom komma på rätt väg igen eller komma vidare. Att få uppleva och vara  en del av människors resa och utveckling ger mig en enorm glädje, tacksamhet och energi att fortsätta min egen resa. 

Har gått flera on line kurser på Monroe Institutet:

Experiential Expanded Consciousness Meditation Programs and Research – The Monroe Institute


Beyond meditation,

Gateway experience,

Exploration 27


Har gått flera kurser hos Elisabet Edborg Seven Stars


Utbildad och certifierad av Dr Eric Pearl i Reconnective Healing®.


Utbildad och certifierad av Elisabeth Edborg "Seven Stars" i Andlig Healing.


Certifierat medium av Jeff Jones The Academy of Excellence


Har suttit och sitter i olika utvecklingscirklar, både för mentalt och fysiskt mediumskap


Har gått praktikkurserna i hypnos, bas och avancerad, och tidigare liv hos SSEAHMin utbildning har jag främst fått från engelska medium eller medium som utbildats av engelska medium. Jag har varit på Arthur Findlay college på plattformmedium- och transmedium utbildning.


E-post:  etagmark@hotmail.com etagmark@hotmail.com


Jag har tystnadsplikt och tar inte emot någon under 18 år utan förälders medgivande och närvaro.