Orber och andra energier

Jag har funderat mycket om energier. Ni som känner mig känner till min fascination av orber. Om man googlar orber får man lika många förklaringar som inlägg om vad orber är. Och kanske det ska vara så. Vi är ju alla energi och vibrerar på olika frekvenser och ser då också olika saker. Inget konstigt egentligen.
För mig är orber ett sätt för energier att färdas genom olika dimensioner. Det som är intressant är ju vilken energi som kommer med orben. Jag anser att olika platser på jorden fungerar som portaler men även att människor I olika skeenden I sina liv kan vara portaler. Våra nära och kära kan komma till oss med hjälp av orber men också healing energier. Tack vare utvecklingen när det gäller tekniska hjälpmedel så kan andra också se vad jag upplever, det är ju inte konstigt att man blir distraherad ibland!

Jag fortsätter med orber och ibland har vi förmånen att se hur tunn väggen är mellan olika dimensioner. Här får man ju känslan att man kan gå in i väggen men tyvärr, vi består av för mycket materia för att kunna det, än så länge ;) För mig funkar det att filma sent på kvällen då kommer dom igenom lättare och syns mer. När man filmar så här kan man okså lyckas fånga energier som man inte förväntat sig och kanske det är så att vi inte ser samma saker i videon. Fler filmer kommer. Ha en bra vecka!

Ibland får vi tillåtelse att uppleva något helt mind blowing! Jag vaknade tidigt en morgon och fick till mig att jag skulle ta upp mobilen och filma. Okey tänkte jag och gjorde det och fångade detta!!! Jag vet ju att det finns mer än det vi kan se med våra egna ögon och att jag ser en massa som andra inte gör men att få tillåtelsen att fånga detta på film, jag är så tacksam för det och efter detta kände jag mig hög I en vecka!🙏💖

När min mamma flyttade till ett boende och jag och min syster var där och hjälpte till var första gången som jag såg en öppning till en annan värld annat än inne I mitt huvud. Jag har sett flera sedan dess men det är svårt att förklara hur det ser ut men nu har jag fått det på kort. Så så här ser det ut. 👻💖